torsdag, marts 30, 2006

Se at komme igang! - svar til LDB

Mit svar til LDB...

Det er efter min mening lidt sent at komme igang "...i løbet af efteråret" - så er turistindtægterne for 2006 jo tabt! - Hvorfor ikke med det samme? I det mindste kunne man sørge for, at præsentationen på Internettet var professionel. http://www.guldborgsund.dk/ er en katastrofe, som fortæller eventuelle turister, at her sidder man og nørkler ved sine skriveborde - i stedet for at præsentere guldborgsund kommune som et attraktivt turistmål.

Der findes både meget dygtige fotografer og tekstforfattere blandt regionens beboere. Se for eksempel "Billeder fra Lolland" (http://www.lowlandphoto.dk/) som indeholder en lang række af Jesper Hjelme's smukke billeder.

Hvis I har råd til at droppe turistindtægterne for 2006, kan den økonomiske situation på Lolland og Falster ikke være slet så vanskelig, som man giver udtryk for. Det drejer sig for politikere om at prioritere arbejdsopgaverne. Og en forstærket indsats for at skaffe flere turister til regionen vil både give et økonomisk afkast - samt ikke mindst nedbringe arbejdsløsheden, også blandt de altfor mange bistandsklienter i regionen. Turisterhvervet er meget velegnet til at beskæftige personer med kortvarig eller uden uddannelse.

Venlig hilsen

Ingen kommentarer: