fredag, marts 31, 2006

Reaktioner på webloggen...

Tjah, det er ikke just væltet ind med reaktioner på mine 65 emails med oplysninger om denne blog. Der er dog nogle få vågne: Der er omtale på Guldborgsund-Nyt samt på Lokalnyhederne, som begge sædvanligvis har fingeren på den Lolland-Falsterske puls.

Mens de personer, der er de egentlige ansvarlige for problemerne tilsyneladende endnu ikke har læst min pressemeddelelse (den venlige forklaring) eller har travlt med at dukke sig og håbe på at debatten dør af sig selv, når de blot ikke siger noget, men venter pænt - efter princippet: "Den der lever stille, lever godt".

Til den sidste mulighed kan jeg blot sige, at I er meget heldige, at I ikke er beskæftiget i det private erhvervsliv. Dér var den ikke gået ret længe. Ansatte der er årsag til konstante økonomiske tab for virksomheden holder som regel ikke ret længe - hvis det da ikke drejer sig om ejerens søn eller datter.


Billede: detalje fra den gamle hestestald på Rosenlund


Det kan naturligvis ikke udelukkes, at der er gode forklaringer på, at det går så skidt med turismen på Lolland-Falster. Men så fortæl os da om problemerne, om hvad I har foretaget jer og om hvorfor I tror jeres indsats er mislykkedes. Hvorfor holde det hemmeligt? Man kommer jo ingen vegne på den måde...

Ingen kommentarer: