mandag, marts 27, 2006

Fra Lolland-Falster Links' redaktion...080106

08.01.06 - Sprogkoder indsat på samtlige links...Omsider er vi færdige med at indsætte sprogkoder på de 2.336 links, der i dag findes på Lolland-Falster Links. Du finder sprogkoderne DE for tysk version og UK for engelsk udgave af websites ved siden af karakteren for websitet. Er der ingen angivelse, findes websitet kun på dansk.

Det er bemærkelsesværdigt, at så mange at de sider, der også henvender sig til turister, kun findes i en dansk udgave. Det bekræfter min tidligere iagttagelse, at man på inden for turistindustrien på Lolland-Falster er af den opfattelse, at turister nok kommer af sig selv - uden at man behøver at gøre sig ulejlighed med at reklamere for regionens fortræffeligheder.

Med kommunesammenlægningen kan man måske håbe, at markedsføringen af Lolland-Falster bliver varetaget lidt mere professionelt. Man skal blot huske på, at nedsættelse af diverse turistfremmende udvalg ikke registreres af potentielle turister, DER LIGE NU planlægger deres kommende sommerferie.

Man bliver nødt til at se i øjnene, at snak, rapporter og udvalg IKKE gør nogen forskel. Det der behøves er PENGE, FANTASI og DYNAMISKE personer med ideer og visioner, personer der har indset, at turistindsatsen ikke skal udgå fra torvet i Maribo, men fra torvene i München, Amsterdam og Birmingham.

Ovenstående er sakset fra Lolland-Falster Links 'Fra Redaktionen' 8. januar 2006

Ingen kommentarer: